لوله داربست، یک لوله درزدار از جنس استیل میباشد و یکی از اجزای اصلی در هنگام اجرای داربست به شمار میرود. در تولید لولههای داربست، از فولاد استفاده نمیشود چرا که سبب افزایش وزن آن میشود. همچنین از آنجایی که قرار است این لولهها به صورت موقت و پروژهای مورد استفاده قرار گیرند بنابراین چندان تحت آزمایش قرار نمیگیرند. توجه داشته باشید که طراحی این لولهها به طور اختصاصی برای اجرا و نصب داربست است بنابراین نمیتوانید از آن برای انتقال مایعات و سیالات استفاده کنید.
لولههای داربست عموما در 2 نوع سبک و سنگین موجود هستند. همچنین تنوع آنها از نظر سایز و ابعاد بسیار بالاست. نکته قابل توجه آن است که برای نصب لوله داربست حتما باید از پیچ و مهره داربستی متناسب با آن استفاده کنید.
یکی از مواردی که پیش از اجرای داربست باید به آن توجه کنید آن است که فرد متخصص با مهارتهای ویژه باید اقدام به اجرای این سازه نماید. اجرای داربست به صورت غیر اصولی و غیر استاندارد میتواند در صورت فرو ریختن، حوادث هولناکی را رقم بزند.
لولههای داربست عموما دارای طول 3 و 6 متر هستند که شما میتوانید مطابق با نوع سازه خود آنها را خریداری نمایید.
آشنایی با انواع لوله داربستی
لولههای داربستی فلزی، نوع رایج و پر کاربرد این لولههای صنعتی هستند که از آنها به وفور در پروژههای ساختمانی استفاده میشود. همانطور که گفته شد، تنوع این محصولات در بازار تجهیزات ساختمانی بسیار بالاست و شما میبایست مطابق با نوع سازه داربستی مورد نظر خود محصولات مناسب را خریداری کنید. در این بخش با انواع لوله داربستی و مزایای آشنا میشوید. چنانچه در مورد مشخصات فنی محصولات و کاربری هریک نیاز به دریافت راهنمایی داشته باشید میتوانید با مجموعه و متخصصین ما در ارتباط باشید.
لوله داربستی چکشی ستاره
مزایا:
سهولت نصب و سرعت بالای اجرا
حمل و نقل آسان
قابل استفاده در طیف وسیعی از پروژهها
عدم نیاز به مهارتهای ویژه برای نصب
سهولت مونتاژ
سهولت نصب در ارتفاع
لوله داربستی مثلثی
مزایا:
تحمل وزن زیاد به دلیل نحوه طراحی
سهولت مونتاژ بدون نیاز به فرد متخصص
سهولت نصب و سرعت بالای اجرا
لوله داربستی چکشی کاسهای
مزایا:
خاصیت ضربهپذیری
رگلاژ آسان
سهولت نصب
قابلیت تنظیم
لوله داربستی معلق
مزایا:
امکان استفاده در مکانهای معلق
مناسب برای فضاهای سکو مانند
لوله داربستی پایه دار
مزایا:
سرعت نصب بسیار بالا
عدم محدودیت ارتفاع
همانطور که مشاهده کردید، هریک از لولههای داربستی برای کاربریهای مشخصی طراحی شدهاند از این رو پیش از اجرای سازه داربست خود باید به طور کامل از آن و تغییرات احتمالی سازه در آینده اطلاع داشته باشید تا بر اساس آن بتوانید تجهیزات و متعلقات مورد نیاز داربست از جمله لوله داربستی را خریداری نمایید.
لوله داربست چند کیلو است؟
لولههای داربست عمدتا از ورق سیاه نورد تولید میشوند و دارای انواع مختلفی از جمله گالوانیزه، درزدار، بدون درز و… هستند. همچنین تنوع ضخامت و سایز این لولهها در بازار تجهیزات ساختمانی بسیار بالاست. معمولا لولههای داربستی داری ضخامتهای 1.8، 1.9، 2، 2.5، 2.8 و 3 میلیمتر با اوزان 12.6، 13.3، 14، 17.5، 19.6 و 21 کیلوگرم در بازار موجود میباشند.
قیمت لوله داربست فلزی به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت لوله داربست به فاکتورهای متفاوتی بستگی دارد که میبایست متناسب با نوع سازه داربست، لوله مناسب را انتخاب کنید و از جمله آن میتوان به عواملی همچون متریال لوله، پهنا و ضخامت و سایز آن اشاره نمود. همچنین با توجه به نوسانات قیمت ارز در بازار، قیمت این محصول نیز متغیر است. شما همراهان گرامی میتوانید به منظور استعلام قیمت روز لوله داربست فلزی با متخصصین ما در این مجموعه تماس حاصل نمایید.
فاکتورهای تعیین کننده قیمت و وزن لوله داربست
عوامل بسیاری تعیینکننده قیمت لوله داربست در بازار تجهیزات ساختمانی هستند. وزن لوله، قطر، طول و ضخامت لوله، 4 مشخصهای هستند که قیمت لوله را مشخص میکنند. ارتفاع لولههای داربست در بازه 3 تا 6 متری متغیر است، ضخامت و پهنای آن حدودا 5 میلیمتر و قطر آن برابر 48 میلیمتر است. همانطور که میبینید بر اساس این 4 ویژگی، تنوع لولههای داربستی نیز در بازار زیاد است بنابراین نمیتوان قیمت ثابتی برای آن تعیین کرد و قیمت هریک از لولهها به طور جداگانه محاسبه میشود. علاوه بر مواردی که عنوان شد، میزان استحکام و همچنین کیفیت تولید لوله داربست نیز عواملی هستند که میتوانند روی قیمت لوله داربستی تاثیر داشته باشند اما تاثیر آنها، به اندازه آن 4 ویژگی دیگر چندان مهم نیست. از دیگر فاکتورهای موثر بر روی قیمت لوله داربستی میتوان به نوع بست داربستی که قرار است استفاده شود، رنگ لوله و همچنین گالوانیزه بودن لوله اشاره کرد.